Appy Kids - Mini Biscotti

De Mini Biscotti’s zitten boordvol energie uit pure granen. Ze bevatten bovendien veel vezels. Mini Biscottis bevatten geen conserveringsmiddelen of smaakversterkers. Daarnaast zijn ze palmolievrij en verrassend lekker!

In een verpakking Mini Biscottis vind je 5 x 5 Minikoekjes verpakt in handige uitdeelzakjes of natuurlijk om lekker zelf op te eten. Mini Biscottis zijn een goed alternatief voor andere koekjesmerken.

6 reden waarom Mini Biscottis de beste keuze zijn:

Mini Biscottis worden gemaakt van natuurlijke producten waardoor we de beste smaak kunnen garanderen. Deze granen zitten vol vezels. Bovendien zitten deze voedingsstoffen vol met energie!

Een ruime hoeveelheid in een duurzame verpakking. De handige uitdeelzakjes maken het supermakkelijk om uit te delen aan vriendjes en vriendinnetjes!

Appy Kids bevat geen conserveringsmiddelen. We willen onze ecologische voetstap zo klein mogelijk maken. Zo kun jij genieten van onze koekjes en tóch een bijdrage aan de aarde geven.

Veel producten bevatten palmolie waardoor er veel verzadigde vetten en antioxidanten in zitten. Min Biscottis zijn garandeert vrij van palmolie. Dit draagt bij aan een goede gezondheid. Bovendien is dit goed voor het klimaat en helpen we zo mee aan de gezondheid van de aarde.

Koekjes moeten lekker zijn, daarom is de keuze voor Mini Biscottis altijd de juiste. Laat je verrassen door de smaak van onze koekjes!

Koekjes moeten lekker zijn, daarom is de keuze voor Appy Kids altijd de juiste. Laat je verrassen door de smaak van onze koekjes!